• Vanaf €25 gratis bezorging binnen NL
  • 30 dagen bedenktijd
  • Kwaliteitsgarantie

Wieg

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wieg kopen? Dan ben je bij Baby Garden aan het juiste adres! In ons assortiment vind je zowel co-sleepers als reiswiegen. Ben je benieuwd welke soorten wiegjes wij hebben en welke wieg passend is voor jouw baby? Bekijk dan snel ons assortiment! 

Soorten wiegen

Op het gebied van wiegen zijn er verschillende soorten variaties. Heb je een wieg nodig voor thuis? Of heb je er juist eentje nodig, omdat je vaak onderweg bent? Wij bieden het allemaal!

Co-Sleeper

De co-sleeper, ook wel een side sleeper genoemd, maakt het mogelijk om het bed van je baby naast jouw bed te zetten. De co-sleeper is een wieg die aan één kant kan worden opengemaakt, zodat deze als aanschuifbedje of als bijzetbed kan functioneren. Op deze manier kunnen jullie veilig naast elkaar slapen om samen in het nieuwe slaap ritme te komen. De wieg, waarin je baby op een eigen matras slaapt, kan op deze manier aangrenzend geplaatst worden aan jouw bed. Vele ouders vinden dit een fijne manier om de baby de eerste tijd ’s nachts dichtbij te hebben. De co-sleeper is hiervoor de perfecte uitkomst! 

Reiswieg

Met je baby onderweg, op bezoek, of op vakantie? Dan is het fijn om een reiswieg bij de hand te hebben. Ons assortiment biedt een variatie van campingbedjes aan die gemakkelijk verplaatst en ingeklapt kunnen worden. Deze bedjes zijn zeer praktisch en makkelijk in gebruik. Met eenvoudige instructies heb je het bedje net zo snel opgezet als dat je het hebt ingepakt. Verzekerd van rust en comfort zal jouw baby hier optimaal van genieten!  

Tips bij het kopen van een wieg

Zorg ervoor dat je goed de omschrijving van het product leest, zodat je altijd de juiste wieg besteld. De co-sleeper en de reiswieg zijn te verstellen naar verschillende hoogtematen. Deze maten zijn vooral bij de co-sleeper zeer belangrijk, omdat deze goed aan je eigen bed bevestigd moeten kunnen worden.

Wieg kopen?

Heb je een keuze kunnen maken en weet je welke wieg jij wilt kopen? Dan ben je bij Baby Garden aan het juiste adres! Wil je meer informatie en advies, neem dan contact op met ons zodat we je verder kunnen helpen. Wil je liever bellen? Neem dan telefonisch contact op, wij staan je graag te woord. 

Copyright © 2024 - Baby Garden. Alle rechten voorbehouden