• Vanaf €25 gratis bezorging binnen NL
  • 30 dagen bedenktijd
  • Kwaliteitsgarantie

Voedingskussen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voedingskussen kopen? Dan ben je ook hiervoor bij Baby Garden aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment dat verschillende borstvoedingskussens aanbiedt. Deze kussens kunnen uiteraard ook gebruikt worden om flesvoeding aan de baby te geven. Een praktisch hulpmiddel om de ideale ondersteuning te bieden aan jou en je baby.

Welk voedingskussen kies ik?

Wij raden aan om een buigzaam kussen te kopen, zodat je het aan kan passen naar wat voor jou en je baby fijn zit. De perfecte steun is hierbij cruciaal! Onze voedingskussens hebben een afneembare hoes van 100% katoen die gemakkelijk te verwisselen en te verschonen is. Een voedingskussen kan je zelfs al vóór de komst van je baby gebruiken; bijvoorbeeld voor ondersteuning van je buik. Voor een goede nachtrust kun je het kussen ook als zwangerschapskussen, zijslaapkussen en slaapmaatje gebruiken. Baby Garden biedt comfort en kwaliteit voor zowel ouder als kind.

Voedingskussen kopen?

Heb je een keuze kunnen maken en weet je welke voedingskussen jij wilt kopen? Dan ben je bij Baby Garden aan het juiste adres! Wil je meer informatie en advies, neem dan contact op met ons zodat we je verder kunnen helpen. Wil je liever bellen? Neem dan telefonisch contact op, wij staan je graag te woord.

Copyright © 2024 - Baby Garden. Alle rechten voorbehouden