• Vanaf €25 gratis bezorging binnen NL
  • 30 dagen bedenktijd
  • Kwaliteitsgarantie

Bedhekje

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bedhekje kopen? Hier lees je alles wat je moet weten over veilig slapen met een bedhekje. Kinderen kunnen vaak wat wilder slapen als volwassenen. Er is een hogere kans dat de kinderen uit bed vallen. Dat kun je voorkomen met een bedhekje van goede kwaliteit. Bekijk hier ons aanbod!

De beste uitvalbeveiliging voor in bed

Iedereen beweegt tijdens het slapen. Bij volwassenen is er onbewust al een instinctieve reactie gekomen bij het registreren van hun omgeving zodat ze niet uit hun bed vallen. Bij kinderen is dit nog niet het geval. Kinderen moeten zich nog verder ontwikkelen en hierdoor ontstaat er een grotere kans dat ze ’s nachts uit hun bed vallen. Een baby kan bij een kleine val al snel verwondingen oplopen. Bij pasgeboren baby’s is er zelfs risico op een schedelfractuur bij het vallen. Dit willen we dus voorkomen. Met de hekjes voor kinderen van Baby Garden zullen je kinderen nooit meer uit bed vallen. De bedhekjes zijn stevig en betrouwbaar. Onze bedhekjes hebben als extra beveiliging ook nog eens een veiligheidsgordel om aan het bed te bevestigen. Onze hekjes zullen ervoor zorgen dat jouw kind de beste uitvalbeveiliging heeft voor in zijn bed!

De beste bedranden voor je kind

Omdat wij de veiligheid van je kinderen ontzettend belangrijk vinden, bieden wij de beste bedranden en bedhekjes aan voor je kinderen. Bij Baby Garden profiteer je van geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben een groot assortiment aan diverse uitvalhekjes voor in bed. Hierdoor kun je gerust slapen wetend dat je kind veilig in bed ligt. Voor de allerbeste bedhekjes, ben je bij Baby Garden aan het juiste adres!

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een bedhekje?

Het soort bedhekje dat je kiest ligt volledig aan jou. Onze bedhekjes hebben allemaal hetzelfde doel en zijn veilig. Er zijn wel wat dingen waar je op zou moeten letten bij het aanschaffen van een bedhekje. Niet elk bedhekje is geschikt voor elk bed. Kijk dus goed welke lengte je nodig hebt en over welk soort bed je beschikt. Bij een kind van 1 jaar heb je bijvoorbeeld een kleiner bedhekje nodig dan bij een kind van 3 jaar. Als laatste moet je niet vergeten om de productbeschrijvingen te lezen om te zien hoe je het bedhek bevestigd.

Bedhekje kopen?

Wil je graag een van onze uitvalhekjes voor in bed kopen? Doe dat dan veilig en voordelig in onze webshop! Bij Baby Garden profiteer je van de beste kwaliteit en service. Wil je nog meer informatie en advies over onze bedhekjes? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder op weg.

Copyright © 2024 - Baby Garden. Alle rechten voorbehouden