• Vanaf €25 gratis bezorging binnen NL
  • 30 dagen bedenktijd
  • Kwaliteitsgarantie

Draagzak

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Draagzak kopen? Baby Garden zorgt ervoor dat je zorgeloos onderweg bent, samen met jouw baby. Er zijn vele voordelen van het dragen van je baby in een draagzak, want dit is een gezonde en zeer praktische manier van het samenzijn met je baby. Kindjes vinden de draagzak een fijne plek door het constante contact met de ouder. Met een goede draagzak ben je mobiel, wendbaar én je baby is heerlijk dichtbij! Baby Garden wil op de wensen van de ouders inspelen en biedt daarom een geschikte draagzak van hoge kwaliteit.

Waarom een draagzak van Baby Garden?

Wij hebben de beste draagzak voor jou en je kindje. Deze draagzak kan op maar liefst 4 verschillende manieren worden gedragen en maakt gebruik van een kliksysteem. De draagzak is met ergonomische vorm ontworpen, waardoor jouw kindje altijd zijn/haar optimale en comfortabele zitpositie behoudt. Geschikt voor lange wandelingen of wanneer je van huis bent. De draagzakken uit ons assortiment voldoen aan de Europese norm en zijn makkelijk in het gebruik.

Draagzak kopen?

Heb je een keuze kunnen maken en weet je welke draagzak jij wilt kopen? Dan ben je bij Baby Garden aan het juiste adres! Wil je meer informatie en advies, neem dan contact op met ons zodat we je verder kunnen helpen. Wil je liever bellen? Neem dan telefonisch contact op, wij staan je graag te woord.

Copyright © 2024 - Baby Garden. Alle rechten voorbehouden