• Vanaf €25 gratis bezorging binnen NL
  • 30 dagen bedenktijd
  • Kwaliteitsgarantie

Over Baby Garden

Babygarden.nl is de leukste lifestyle baby webwinkel en is een bedrijf dat is opgericht door een mama voor een mama. Baby Garden is dus een echt familiebedrijf dat is opgericht in 2014. Om deze reden bieden we uitsluitend producten aan die we zelf ook voor onze kinderen gebruiken. We zijn gespecialiseerd in kwaliteit babyartikelen en -kleding voor de leeftijdscategorieën pasgeboren tot en met 18 maanden.

Baby Garden is niet alleen de naam van onze website, maar ook van ons eigen brand. Baby Garden® is een officieel geregistreerd merk bij de BOIP. Met dit merk bieden wij een zelfontworpen lijn draagdoeken aan welke behoren tot de best beoordeelde en bestverkochte draagdoeken op bol.com en Nederland. Naast ons eigen merk Baby Garden® verkopen wij ook andere kwalitatief geselecteerde merken. Je kan er dus vanuit gaan dat alle producten die we aanbieden op de website de beste kwaliteit hebben doordat ze hier selectief op zijn uitgekozen. Alhoewel deze producten van goede kwaliteit zijn, zal je hiervoor geen enorme klap geld hoeven uit te geven. Deze goede prijs-kwaliteitverhouding is voor ons erg belangrijk als het aankomt op spullen voor je kinderen.

Alle artikelen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar en worden binnen 1 werkdag verzonden. Ben je niet tevreden met je bestelling? Geen probleem! We hanteren een extra lang retourtermijn van 30 dagen zodat je zelfs in het drukke leven als ouder nog steeds de tijd hebt om een keuze te maken en het pakketje op tijd terug te sturen. Hierna wordt gewoon het volledige aankoopbedrag aan je terugbetaald. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en dit mag ook wel blijken uit de hoge waardering die onze klanten ons geven.

Heb je toch nog een vraag? E-mail onze klantenservice: [email protected] of vul het contactformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord.

Overige informatie

Hoofdkantoor (geen bezoekadres)
Plesmanlaan 89
2497 CE, 'S Gravenhage
Nederland

E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 0031 85 401 23 76

KvK-nummer: 86760645

IBAN: NL57 KNAB 0256 4724 08

Copyright © 2024 - Baby Garden. Alle rechten voorbehouden