• Vanaf €25 gratis bezorging binnen NL
  • 30 dagen bedenktijd
  • Kwaliteitsgarantie

Draagdoek

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Draagdoek kopen? Dan moet je bij Baby Garden zijn! Wil jij ervoor zorgen dat je zo dicht mogelijk bij je kindje kan zijn? Wij zorgen door middel van een prachtig assortiment aan verschillende draagdoeken, dat deze wens binnen handbereik is. Een vertrouwd en veilig gevoel voor jou en je baby, terwijl je je handen vrij hebt. Zo navigeer je veilig door je dagelijkse bezigheden in en om het huis. Uit onderzoek is gebleken dat baby's over het algemeen rustiger zijn als ze dagelijks worden meegedragen in een draagdoek.

Waarom draagdoeken van Baby Garden?

Daarom hebben wij unieke draagdoeken voor jou! De keuze word je makkelijk gemaakt want onze draagdoeken zijn gemaakt van 95% zachte, stevige katoen en 5% elastaan. Een flexibele, rekbare draagdoek dat niet alleen een fijn nestje is voor je baby, maar ook bijdraagt aan een goede lichaamspositie voor de ouder. Ook wanneer het kindje groeit, is een draagdoek nog steeds een mogelijkheid om je kindje veilig te dragen.

Draagdoek kopen?

Heb je een keuze kunnen maken en weet je welke draagdoek jij wilt kopen? Dan ben je bij Baby Garden aan het juiste adres! Al onze draagdoeken zijn OneSize voor jouw gemak. Wil je meer informatie en advies, neem dan contact op met ons zodat we je verder kunnen helpen. Wil je liever bellen? Neem dan telefonisch contact op, wij staan je graag te woord.

Copyright © 2024 - Baby Garden. Alle rechten voorbehouden