Voor al je aankopen geldt: Niet goed? Geld terug, inclusief de eventueel betaalde verzendkosten.

Je kunt de aangekochte artikelen zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.

Voor het retourneren gelden de volgende voorwaarden:

  • Stuur jouw bestelling binnen 30 werkdagen na ontvangst terug.
  • Indien de bestelling volledig retour komt worden ook de verzendkosten vergoed, ongeacht het totaalbedrag.
  • Indien de bestelling gedeeltelijk wordt geretourneerd en het resterende totaalbedrag onder de €25,00 uitkomt, wordt er €4,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Instructies:

Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. Wanneer je artikelen retourneert zijn er verzendkosten aan verbonden.

1. Indien mogelijk maak gebruik van de verpakking die u van ons hebt ontvangen.

2. Retourkosten:

Past het artikel door de brievenbus? We adviseren om gebruik te maken van DHL Brievenbuspakje. Kosten: €3,95. Klik hier om naar website van DHL te gaan, kies dan vervolgens voor de optie brievenbuspakje maximaal 2 kg.
Past het artikel niet door de brievenbus? We adviseren om gebruik te maken van DHL Pakket optie. Kosten: €5,75. Klik hier om naar website van DHL te gaan, kies dan vervolgens voor de optie pakket maximaal 10 kg.

3. Wanneer je jouw retourzending bij een DHL pakketpunt bij jou in de buurt afgeeft, dan ontvangt je per e-mail een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed. Het is niet mogelijk om een product onder rembours terug te sturen.

Je kunt uiteraard ook via een andere bezorgdienst zoals bijvoorbeeld PostNL de retourzending terugsturen naar onderstaand retouradres.

Retourvoorwaarden

- Het artikel mag niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, maar je mag het natuurlijk wel passen.
- Verstuur de zending in een goede beschermende verpakking, bijvoorbeeld in de verpakking die je van ons hebt ontvangen.
- Het te retourneren bedrag wordt teruggestort via dezelfde betaalmethode. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten.
- We accepteren retouren tot uiterlijk 30 dagen na de ontvangst.
- Het artikel is compleet, met originele kaartjes en labels nog bevestigd aan het artikel en, indien van toepassing, in de originele verpakking. Wij behouden ons het recht voor retourneringen die niet aan deze criteria voldoen, te weigeren.
- Graag de bijgevoegde pakbon aan de zending toevoegen zodat we kunnen inzien van wie de zending is.


Retouradres:

Babygarden.nl

Plesmanlaan 89
2497 CE 'S-Gravenhage

Heb je een vraag? E-mail onze klantenservice: klantenservice@babygarden.nl of vul het contactformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord.