• Vanaf €25 gratis bezorging binnen NL
  • 30 dagen bedenktijd
  • Kwaliteitsgarantie

Voor al je aankopen geldt: Niet goed? Geld terug, inclusief de eventueel betaalde verzendkosten.
Je kunt de aangekochte artikelen zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.

Zichttermijn:

Het retourneren van je bestelling is mogelijk, binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling mag je de bestelling retourneren. Babygarden.nl hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen. Als consument heb je recht op veertien dagen bedenktijd om de producten te kunnen zien, voelen en beoordelen. Echter hanteert Babygarden.nl een bedenktijd van 30 dagen, dit is dus langer dan de wettelijke bedenktijd. De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Wanneer je de hele order terugstuurt (met of zonder reden) zullen we je het hele orderbedrag terugstorten op het rekeningnummer wat bij ons bekend is.

Instructies:

Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. Wanneer je artikelen retourneert zijn er verzendkosten aan verbonden.

1. Indien mogelijk maak gebruik van de verpakking die u van ons hebt ontvangen.

2. Retourkosten:

Past het artikel door de brievenbus? We adviseren om gebruik te maken van DHL Brievenbuspakje. Kosten: €3,95. Klik hier om naar website van DHL te gaan, kies dan vervolgens voor de optie brievenbuspakje maximaal 2 kg.
Past het artikel niet door de brievenbus? We adviseren om gebruik te maken van DHL Pakket optie. Kosten: €5,75. Klik hier om naar website van DHL te gaan, kies dan vervolgens voor de optie pakket maximaal 10 kg.

3. Wanneer je jouw retourzending bij een DHL pakketpunt bij jou in de buurt afgeeft, dan ontvangt je per e-mail een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed. Het is niet mogelijk om een product onder rembours terug te sturen.

Je kunt uiteraard ook via een andere bezorgdienst zoals bijvoorbeeld PostNL de retourzending terugsturen naar onderstaand retouradres.

Retourvoorwaarden

- Het artikel mag niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, maar je mag het natuurlijk wel passen.
- Verstuur de zending in een goede beschermende verpakking, bijvoorbeeld in de verpakking die je van ons hebt ontvangen.
- Het te retourneren bedrag wordt teruggestort via dezelfde betaalmethode. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten.
- We accepteren retouren tot uiterlijk 30 dagen na de ontvangst.
- Het artikel is compleet, met originele kaartjes en labels nog bevestigd aan het artikel en, indien van toepassing, in de originele verpakking. Wij behouden ons het recht voor retourneringen die niet aan deze criteria voldoen, te weigeren.
- Graag de bijgevoegde pakbon aan de zending toevoegen zodat we kunnen inzien van wie de zending is.
- Indien de bestelling gedeeltelijk wordt geretourneerd en het resterende totaalbedrag onder de €25,00 uitkomt, wordt er €4,95 verzendkosten in rekening gebracht.


Retouradres:

Babygarden.nl

Rijn 12
2491 BG 'S-Gravenhage

Heb je een vraag? E-mail onze klantenservice: [email protected] of vul het contactformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord.

Copyright © 2024 - Baby Garden. Alle rechten voorbehouden