• Vanaf €25 gratis bezorging binnen NL
  • 30 dagen bedenktijd
  • Kwaliteitsgarantie

Leertoren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Leertoren kopen? Dan ben je bij Baby Garden aan het juiste adres! In ons assortiment vind je diverse soorten leertorens voor je peuter. Een leertoren is een soort opstapje of krukje voor je kind. Hierdoor kan je kind gemakkelijk de keuken of andere hoge objecten bereiken. Een leertoren is ontstaan uit de montessorigedachte, de leertoren is bedoeld als hulp voor een kind of peuter om zelfstandig papa en mama te volgen op plekken die normaal niet bereikbaar zouden zijn.

Leertoren voor in je keuken

Komt het vaak voor dat je kind nieuwsgierig bij je komt staan als je een gerecht klaarmaakt in de keuken? Pak je vaak een krukje of moet je je kind optillen bij het handen wassen? Dan is een leertoren echt iets voor jou! Met een leertoren kun je je kind op een veilige manier laten meedoen bij het huishouden. Hiermee kan je kind van alles proeven wanneer je aan het koken bent of proberen om zelf een broodje te smeren. Een leertoren is niet alleen handig voor in de keuken, maar ook voor in de badkamer. Je kind kan dan de leertoren gebruiken om bijvoorbeeld zijn tanden te poetsen.

Montessori leertoren

De leertorens voor je kind zijn gebaseerd op de Montessori opvoeding. Hiermee bedoelen ze zelf dingen ontdekken, leren en doen. Het doel van de leertoren is dat de peuter zelf leert hoe hij in de toren moet klimmen, eruit komt en wanneer hij deze kan pakken. Hierdoor heet dit product een “leertoren”. Deze prachtige doe-het-zelf-manier wekt vertrouwen bij jonge kinderen en leert ze om grenzen te verkennen. Bij Baby Garden vind je deze leertorens voor een goedkope prijs!

Soorten learning towers

Bij Baby Garden hebben wij learning towers in verschillende soorten. Bij ons vind je houten leertorens. Deze leertorens zijn van geweldige kwaliteit, zodat je kindje altijd veilig staat. Bij ons vind je learning towers in diverse kleuren, zoals grijswit en nature. Zo kun je goed afstemmen welke learning tower goed bij je keuken of woning past.

Montage

Veel mensen denken dat het monteren van een leertoren ontzettend moeilijk is. Maar, dat is dus niet zo! Wanneer je jouw pakket hebt ontvangen, kun je aan de slag gaan met het monteren. In de doos zit een uitgebreide beschrijving hoe je de learning tower moet monteren. En bij vragen kun je altijd nog met ons contact opnemen!

Leertoren kopen?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze leertorens? Bestel deze dan veilig en voordelig in onze webshop. De leertorens van Baby Garden zijn gemaakt in de EU en voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. Als je bestelling is geplaatst, dan wordt deze direct verwerkt! Heb je nog meer informatie of advies nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. Als je liever wilt bellen, neem dan telefonisch contact met ons op, we staan je graag te woord.

Copyright © 2024 - Baby Garden. Alle rechten voorbehouden