Welkom

Zoeken

Back To Top

Draagdoek

In een draagdoek is je newborn baby dichtbij en heb jij je handen vrij. Je kunt een draagdoek zo knopen dat jij en je baby zich allebei comfortabel voelen. Jouw baby voelt daarbij jouw ademhaling en hartslag. Net zo vertrouwd en geborgen als die negen maanden in de buik, terwijl jij vrij kunt bewegen.

Baby draagdoek versus draagzak

Een draagdoek knoop je om zoals jij wilt. Probeer makkelijk alle houdingen uit totdat je de perfecte vindt, terwijl je bij een draagzak afhankelijk bent van de afmetingen en instellingen.

Een draagdoek is fijn tot jouw kind ongeveer 3 jaar is. De speciaal brede lap stof bestaat uit 95 procent katoen en 5 procent elastaan. Dat maakt hem zo stevig dat jij met gemak een kind tot 14 kilo draagt. Ideaal wanneer je voor jouw dreumes of peuter geen kinderwagen meer wilt meenemen.

Multifunctionele eye-catcher

Onze draagdoeken vind je in verschillende kleuren en motieven. Combineer hem met jouw outfit of je fleur er je interieur mee op. De draagdoek is namelijk ook een fijne deken voor je kindje in de auto, op de bank of in bed.

One size fits all

De draagdoek is geschikt van newborn tot driejarigen. Je gebruikt de doek optimaal met de bijgevoegde gebruiksaanwijzing, opbergzak en wasvoorschrift (30 graden). Ook leuk als kraamcadeau! Creëer een zitje door de draagdoek voor te knopen. Bekijk deze knooptechniek

 

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
   1. Draagdoek
Merk
Kleur
 1. Groen
 2. Zwart
 3. Mint
 4. Donkerblauw
 5. Wit zwart
 6. Grijs wit
Prijs
 1. € 20,00 - € 29,99
 2. € 30,00 en daar boven
 
Gratis verzending - Snelle levering - Veilig betalen