prematuur-draagdoek

Kan mijn prematuur baby in een draagdoek? Dit is een vraag die veel kersverse vaders en moeders zichzelf vaak afvragen. Het antwoord op deze vraag is; ja. Het maakt niet uit welke soort draagdoek je gebruikt, als je maar goed rekening houdt met het feit dat je baby nog heel klein is. Het is dus heel belangrijk dat je kindje niet te ver wegzakt.

De beste draagdoeken voor je premature baby

Wanneer je met jouw te vroeg geboren kindje weer mee naar huis mag, breekt er altijd een spannende tijd aan. In het ziekenhuis hebben ouders vaak, zoals dat heet, gebuideld met de baby. Dit betekent dat je de baby een lange tijd dichtbij je houdt. Wanneer de ouders weer naar huis gaan, is het dan ook fijn en belangrijk om dit te blijven kunnen doen. Een draagdoek kan dan een goeie oplossing zijn.

Welke draagdoek moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er verschillende soorten draagdoeken. Zo heb je rekbare doeken of geweven draagdoeken. Het dragen van prematuur baby's kan in iedere draagdoek eigenlijk heel gemakkelijk. Heb je toch vragen over de doeken, voordat je er eentje aanschaft oor je prematuur geboren baby? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste draagdoek.

Draagdoek bestellen?

Ben je direct overtuigd geraakt over het gebruik van een draagdoek? Bekijk dan gerust ons volledige assortiment draagdoeken! Onze doeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en de beste stoffen, zodat jouw kindje altijd heerlijk comfortabel zit.