1ste_verjaardag

Het is bijna zover! Dus start je met de planning van de 1e verjaardag van jouw baby. Deze mijlpaal moet uiteraard goed gevierd worden! Maar hoe pak je het aan? Begin je bij het regelen van de taart? Heb je al bedacht wie je wilt uitnodigen voor dit knalfeest? Wellicht is dit ook voor jouw de allereerste babyverjaardag en kun je daarom wel wat ondersteuning gebruiken. Wij helpen je graag op weg om deze eerste verjaardag onvergetelijk te maken!

Plan het tijdstip van het verjaardagsfeest op een slimme manier in. Nodig dus geen bezoek uit voor momenten waarvan je weet dat je kindje rond dat tijdstip altijd wat vermoeider wordt, of zelfs tijdstippen waarop normaliter een middagslaapje gepland staat. Werk rondom deze vaste gewoonten heen bij het plannen van een topfeest. Plan het feest op een tijdstip dat het beste bij jou, of jullie kind past. Zo zorg je voor een opgewekte en energievolle jarige job!  

Thema baby verjaardag

Mocht je het een leuk idee vinden om de verjaardag in een thema te vieren, kun je ervoor kiezen om dit te organiseren. Als advies willen wij daar wel bij zeggen dat het verstandig is om hiervoor veel tijd voor in te calculeren. Vaak duurt het regelen langer dan verwacht, dus neem de tijd hiervoor. Je kunt een thema ingericht op kleur kiezen, of bijvoorbeeld een thema in het teken van de favoriete tekenfilm van jouw kindje. Je kunt heerlijk uitpakken en het thema verwerken in de uitnodigingen, versieringen en de taart. 

Baby feestoutfit 1e verjaardag

The birthdaybaby moet uiteraard goed voor de dag komen op deze speciale dag. Ga lekker shoppen voor een mooi verjaardagspak. De maat van een babykleding is in de regel gelijk aan de lengte van je baby in centimeters. Voor baby’s begint de maattabel bij <50 en vervolgt door naar 56, 62 en 68 binnen het eerste half jaar. Dat gaat dus ontzettend snel! Vervolgens tellen we tot het eerste jaar door naar 74 en 80. Daarbij geven wij wel als waardevolle tip mee dat baby’s van elkaar verschillen. Een simpele maattabel is niet genoeg om op die manier het juiste pakje te vinden. Maar het is zeker goed om dit als een referentiepunt te gebruiken. Baby Garden biedt een gevarieerd assortiment babykleding aan. Met zorg en aandacht is er een unieke jongens selectie, en een meisjes selectie uitgekozen. Zo bieden wij de diverse kledingstijlen aan zodat jouw kleine de show steelt! De gasten op het feest zullen verrast zijn door jouw prachtig gestylde kindje. 

Cadeau lijst opstellen

Uiteraard is het leuk om verrast te worden met leuke cadeautjes. Maar wij weten ook dat het zoveelste spel of hetzelfde boek krijgen, best ongemakkelijk kan zijn. Een leuke oplossing hiervoor is om een digitale verlanglijst aan te maken. Zo kun je vrienden en familie een handje helpen bij het bedenken van een leuk cadeau. De digitale verlanglijst kan verschillende categorieën bevatten met leuke baby cadeautjes, maar ook met praktische cadeaus die jij kunt gebruiken! Hierbij kun je denken aan cadeaus zoals een nieuwe kinderstoel, zitverhoger of leuk beddengoed. Of misschien cadeaus die je bij de verzorging kun gebruiken. Voor mogelijkheden en inspiratie kun je altijd ons assortiment bekijken. Baby Garden biedt diverse baby benodigdheden aan van goede kwaliteit in combinatie met fijne service, dát is Baby Garden!