draagdoek-knopen

Is je baby nog maar net geboren? Dan is het belangrijk dat je het warm en knus bij je houdt. Door gebruik te maken van een draagdoek kun je dit al vanaf dag één doen. Maar wat is is het precies en hoe moet je de draagdoek knopen? In deze blog leggen wij het aan je uit

Wat is een draagdoek?

Een draagdoek is een speciaal ontworpen product, waarmee je jouw (pasgeboren) kindje heel makkelijk met je mee kan dragen. Door gebruik te maken van een draagdoek kun je gemakkelijk bewegen en geef je de baby alle warmte die het nodig heeft.

Hoe moet je een draagdoek precies knopen?

Een draagdoek knopen gebeurt in verschillende stappen. Om je zo goed mogelijk te helpen, leggen wij stap voor stap aan je uit hoe je de draagdoek moet knopen.

Stap 1

Je zoekt eerst het midden van de draagdoek en je houdt deze vervolgens tegen je buik aan. Rimpel dan de doek op tot ongeveer je navel.

Stap 2

Nu haal je beide doekbanen naar achteren om vervolgens een kruis te maken op je rug. Haal ze vervolgens over je schouders weer naar voren.

Stap 3

De losse uiteinden die je nu overhoudt hangen over je schouders naar voren. Haal vervolgens allebei de uiteinden van de doek onder de buikband door om ze vervolgens weer te kruisen.

Stap 4

Nu knoop je de draagdoek met dubbele knoop op je rug. Haal de uiteinden naar voren om op je buik te knopen en de draagdoek uiteindelijk te bevestigen.

Welke draagdoek moet ik kiezen?

Op het gebied van draagdoeken zijn er een hoop mogelijkheden. De draagdoeken van Baby Garden zijn er bijvoorbeeld in verschillende kleuren. Zo kies je altijd een draagdoek die bij jou past en kun je stijlvol door de straten met jouw kindje!

Draagdoek online bestellen?

Ben je geïnteresseerd geraakt in de voordelen die een draagdoek biedt? Bestel deze dan eenvoudig en voordelig in onze webshop! We bieden de draagdoeken in verschillende kleuren. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen en snelle levertijden. Kortom, bij Baby Garden moet je zijn. Heb je toch nog vragen over de werking of het knopen van dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je natuurlijk graag.