Welkom

Zoeken

Back To Top

Zoom

Details

In deze 4 in 1 baby draagzak draagt u uw kind veilig en dichtbij, dit terwijl u de handen vrij hebt voor iets anders. De babydrager is een veilige, comfortabele en makkelijk te gebruiken draagzak die uitstekend zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

De draagzak heeft een flexibele vormgeving en geeft de juiste steun voor hoofd, rug en heupen van de baby. De zachte, stevige schouder- en heupriemen verdelen het gewicht van uw kleintje over de schouders, heupen en rug van de drager.

Specificaties:

  • Veilig en betrouwbaar
  • Kan gebruikt worden vanaf 3,5 tot 16 kg lichaamsgewicht van het kind
  • 100% polyester, zorgt voor extra stevigheid
  • 4 draagposities: buik, heup en rug
  • Verstelbare stevige banden om een goede pasvorm te verzekeren

4 draagposities

De baby draagzak kan op 4 verschillende manieren gedragen worden.

1. Cross hold positie: geschikt vanaf geboorte tot 3 maanden

2. Buikdrager met het gezicht naar de drager toe: vanaf 3 tot 12 maanden

3. Rugdrager: vanaf 6 maanden

4. Buikdrager flexibele positie met het gezicht naar de wereld toe als naar de drager. Geschikt vanaf 12 maanden.

Baby draagzaak

Maatadvies

Maatadvies

Voor het bepalen van de juiste maat van babykleding kunt u gebruik maken van onze maattabellen. Meer informatie vind u HIER.

Bestelinformatie

Bestelinformatie

Verzending
Wij streven ernaar de bestelling binnen 2 - 3 werkdagen te leveren. Mocht dit om welke reden dan ook niet lukken, zullen we u hierover informeren. Vanaf €20 worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen beneden €20 wordt € 3,95 verzendkosten in rekening gebracht. Nadat de bestelling is verzonden ontvangt u per e-mail bericht de track & trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Meer informatie over bezorging vindt u HIER.

Betalen
Betaalgemak bij Babygarden.nl is betalen op uw manier. Wij bieden u de volgende gratis betaalmogelijkheden aan:

Ideal
Paypal (incl. credit card betalingen zoals Master Card & Visa)
MisterCash
SofortBanking
Bank overschrijving

Meer informatie over betalen vindt u HIER.

Retourneren
Voor al uw aankopen geldt: Niet goed? Geld terug! Ook in de sale. Uiteraard hopen we dat u tevreden bent over uw aankoop maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u iets wilt terugsturen. U kunt uw aangekochte artikel zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren mits het artikel in originele staat, voorzien van etiketten en uiteraard ongedragen is. U mag het natuurlijk wel passen. Wij streven ernaar om binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten (incl. eventuele verzendkosten). Meer informatie over Retourneren  vindt u HIER.

Leuke suggesties