Welkom

Zoeken

Back To Top

Slabbetjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Slabbetjes kopen

De leukste slabbetjes koopt u online bij Babygarden.nl. Slabbetjes zijn niet alleen heel handig voor de knoeiende baby, maar een slabbetje kan ook nog ontzettend leuk staan. In onze webshop hebben wij verschillende soorten slabbetjes te koop. Er is altijd een geschikt slabbetje voor zowel baby jongens als meisjes.

Ook bieden wij slabbetjes met een voorzakje welke ook waterbestendig zijn. Dit is onmisbaar om het knoeien met eten en drinken beperkt te houden. Voor de actieve baby’s hebben we ook een gepaste oplossing. Al onze slabbetjes, met of zonder print, zijn voorzien van klittenband. Hiermee zorgt u ervoor dat het slabbetje goed om uw kind blijft zitten.

Slabbetjes waterbestendig

Een baby knoeit altijd en dat is niet helemaal niet erg. Zolang uw baby maar een slabbetje om heeft natuurlijk. Bij Babygarden.nl vindt u alles wat u nodig heeft om het leven als ouder van alle gemakken te voorzien.

Onze slabbetjes zijn waterbestendig en zijn eenvoudig in gebruik. Worden de leuke slabbetjes toch vies, dan kan het gewoon mee in de wasmachine. Let op de bijsluiter voor het meest geschikte wasprogramma. Zo houdt u de slabbetjes langere tijd mooi en met behoudt van kleur.

Gekleurde slabbetjes

Het oog wilt ook wat, daarom hebben wij een selectie van gekleurde slabbetjes in de vorm van een dier. Zo is er een baby slabbetje in de vorm van een hond, baby slabbetje dino, baby slabbetje egel, baby slabbetje haai en baby slabbetje pinguïn. De gekleurde slabbetjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken. Een slabbetje met kleur is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de baby. Zo leren ze al vroeg de verschillende kleuren herkennen.

Kies uw favoriete slabbetje uit en laat het binnen 2 tot 3 werkdagen snel thuis bezorgen. Om de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten. Onze leuke slabbetjes zijn allemaal scherp geprijsd en verkrijgbaar vanaf €3,99. Niet voor niets zijn deze goedkope slabbetjes van hoge kwaliteit ware best sellers!

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
      1. Slabbetjes
 

Recentelijk bekeken

Gratis verzending - Snelle levering - Veilig betalen